Masanga

1. Dec. — Another day at the office

For nearly seven years, I’ve been working with the hospital project Masanga. I love the little session about a short blogpost everyday from the hospital compound. It’s in Danish, but I’m sure you manage to translate with mr. Google 😉
These people are doing such a good job helping so many people!
Keep it up!

livet i junglen

De næste 24 dage frem til jul vil de udsendte frivillige fra året der er gået, fortælle om deres oplevelser og nogle af de personer de arbejder med til dagligt. Her kommer Ditte´s fortælling.  

Nu har jeg arbejdede som sygeplejerske i 2 måneder på Masanga Hospital og har efterhånden rygsækken spækket med underfundige oplevelser på godt og ondt.

Det der er det fantastiske ved at arbejde som sygeplejerske på Masanga Leprosy Hospital er at man aldrig rigtig ved hvad dagen bringer.

I går havde jeg fx en af de dage, hvor man går hjem fra arbejde tænker ” Ej hvor er det mega baldret og fantastisk”. Min dag startede med at gå stuegang med den lokale læge, men pludselig kom der en mand med en anden mand på hovedet løbende ind på afdelingen. Manden var faldet ned fra en palme på 7 meter- hurtigt blev han overflyttet til Emergency…

View original post 85 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s